Standhouders groenmarkt

Voor wie is de groenmarkt?
Je kunt je als standhouder alvast aanmelden. Voorwaarde is dat jij iets verkoopt dat een link heeft met groen. Dit kunnen planten zijn, maar ook bijvoorbeeld potten. Misschien verkoop jij appelcider van appels die anders zouden vergaan of maak jij schilderijen met droogbloemen. Misschien verkoop jij bloembollen.

Aanmelden: groenmarkt 2024

aanmelden standhouders

En nu?

Jouw aanmelding biedt geen garantie voor deelname. Wanneer je een workshop wilt geven zal deze eerst goedgekeurd worden. Pas na betaling is jouw aanmelding bevestigd. Na goedkeuring van de organisatie ontvang je via ons een betaallink. Jouw deelname is definitief na betaling.

Standhouders:

Plantenwinkel Salie

Salie is een plantenwinkel in de haven in Leiden. Ingericht als woonkamer. Salie is ook het kantoor van www.stekjesabonnement.nl. Ze verkopen op de markt voornamelijk kamerplanten en potten.

Hélène’s planten en aanverwanten

Hélène is geboren en getogen in Warmond en staat al enkele jaren op de Groenmarkt met haar plantencreaties. Ze verkoopt op de markt haar creaties, van ecosystemen tot moslandschappen.

De Warmondse Tuinclub

Initiatiefnemers van de plantjesmarkt in Warmond! Dankzij de Warmondse Tuinclub bestaat de Groenmarkt. Zij zullen op hun oude vertrouwde plek staat bij de Oude School met allemaal stekken en planten.

De Tuinplant

Ria Moors staat al heel wat jaren met haar kwekerij ‘De Tuinplant’ op de groenmarkt en heeft een grote standplaats bij de Kerpsdam.

Greenhouse

Greenhouse zit sinds 1995 in Noordwijkerhout. Ze staan al vele jaren op de plantenmarkt in Warmond met een mooi assortiment aan tuinplanten, planten, bloemen en nog veel meer.

De Sophiahoeve

Al meer dan vier eeuwen maakt de Sophiahoeve boter en kaas. Koop direct van de boer!

Kwekerij Zevenhoven

Deze kwekerij is ruim vijftig jaar specialist in het kweken van perkplanten en éénjarige zomerbloeiers.

Sass Zijdebloemen

Saskia maakt prachtige boeketten van zijden bloemen! Ook heeft ze leuke andere spulletjes voor in huis.

Studio Immagine & Design

Artikelen in ijzer voor binnen en buiten eigen ontwerp en productie, en diverse decoratie artikelen

Lions Slot Teylingen

De Loins Slot Teylingen bieden plantjes, kussens en CDs aan, waarvan de opbrengst ten goede komt aan onze wensboom en regionale goede doelen

Catharina is Cooking

Tussen Valencia en Barcelona bevindt zich onze finca, een gebied met 120 olijfbomen. Een keer per jaar, in november en december, worden de olijven geoogst en naar de olijfolieperserij gebracht. ​Het resultaat is onze heerlijke, unieke, olijfolie met een explosie van smaken!

Carolien Kooij – Vaste Planten

Allerlei vaste planten en een aantal heesters.

Kees & Leny’s Bloemenkraam

Tuinplanten en diverse andere artikelen op tuingebied.

Silvarum

Kleine tuinartikelen, eventueel aangevuld met een paar teakhouten kuipen. Oosterse handgemaakte handicrafts en mode artikelen.

Cord Crafts

Planthangers van macrame, gehaakte potjes, geknoopte vazen, gehaakte bijen etc.

De Zeeuwse Dijk

verkoop van het Poolse aardewerk; Bunzlau servies